KeVÉLY KÖRÖZÉS 2024. január 6

Helyszín: Pilisborosjenő, Fő út 30., Faluház
Egy kör 7,5 km, 330m szint+

Előnevezés kötelező, itt lehetséges.

SAdove Vertikál


Most, hogy túl vagyunk a csodálatos  Kevély körözés hivatalos időszakán, teli vagyunk energiákkal és némiképp edzettnek érezhetjük magunkat, ideje találni egy jó kihívást!

Ez pedig a Sadove Vertikál kör, ami tulajdonképpen több kis kör Pilisborosjenőről indulva, melyekkel megismerhetjük a legszebb és legnehezebb, legmeredekebb helyi szépségeket.

Két éve már bejártuk ezt a magával ragadó útvonalat és kiderült, hogy egy fontos dolog kimaradt belőle, ez pedig az Oszoly-csúcs és a mellette lévő Csúcs-hegy kilátásai.  Ezzel most kiegészítettük az útvonalat. Vágjatok bele, kihagyhatatlan, nem kötelező egyben teljesíteni, szakaszonként is meg lehet csinálni, mint egy kék túrát, de aki a még nagyobb kihívásokat keresi, annak pl. ott a Sadove Dupla 😆.


Jótékonysági Kevély Körözés az iskoláért

2022. január 7-én 12 óra körözés Pilisborosjenő Faluház - Nagy-Kevély útvonalon (egy kör 7 km, kb. 350m szint+).

Élő közvetítés a Traxpace jóvoltából itt.


Túrázunk, futunk, kirándulunk, versenyzünk. A neten élőben követhető lesz a Traxpace jóvoltából, hogy ki hány kört tett meg.

Különböző kategóriákban lehet indulni: egyéni, család, baráti társaság, iskolai osztály, iskola, település.

Egy induló minden kategóriában legfeljebb egy csapatban indulhat. Rajt-cél, bázispont, társalgó és melegedő Pilisborosjenőn a Faluházban (régi iskola) lesz, ahol csinálunk szuper büfét. A rendezvény bevételét (amely az adományainkból áll össze) a Pilisborosjenői Általános Iskola kapja.

NEVEZZETEK kérjük ezen a formon (ne csak az FB-n)

https://forms.gle/s52RUodjKM8figpv6 

Ha még nem tudod, hogy milyen csapatban indulsz, akkor később is meg tudod adni a csapat nevét, a regisztrációnál megadott email címre érkezni fog egy email, benne a szerkeszthetőséget biztosító linkkel.

SEGÍTŐNEK is nagyon várunk, hűs erdei ellenőrzőpontra és a fűtött központba is, ezen a formon jelnetkezzetek segíteni:

https://forms.gle/jsv65rv8fEDkbHuv9

Természetesen segíteni és indulni is lehet egyszerre, a 12 órába sok minden belefér. 

Útvonal: Pilisborosjenő Faluház- Kevély-nyereg - Nagykevély - Ezüstkevély - Kőbánya - Pilisborosjenő Művház


A 2023-as útvonal itt érhető el.


Mindenkit várunk szeretettel!


Kevély Körözés 2022-23


Nevezési felület

Körök rögzítése

Az útvonal

2023 Január 7. reggel 7-től este 19-ig körözés, a rendezvényközpont Pilisborosjenő faluházban lesz, innen indítunk és minden körnél ide tudtok betérni frissíteni, pihenni.

A 2023-as útvonal itt érhető el.

Nem csak Kevély Körüli Kihívások 5.2

Most, hogy a 44 (+7) napos Kevély-hegyi önfeledt körözés után (Kr. után) járunk és már pihentünk is egy kicsit, kerekedjünk fel és járjuk be a környékünket! Éljük át annak a  szabadságát, hogy nem kell autó, nem kell semmi, csak elindulunk gyalog  otthonról és felfedezzük a világot magunk körül!

Gyűjtsük az élményeket! Gyűjtsük a kilométereket! Fedezzük fel a környékbeli, vagy kicsit távolabbi jó helyeket, ahová elgyalogolunk otthonról és ezeket a jó helyeket osszuk meg egymással.

Ezek a helyek lehetnek akár a falu szélén, vagy lényegesen távolabb is. Menjünk el egy szép, vagy kevésbé ismert hegycsúcsra, forráshoz, kúthoz, fához, sziklához, patakhoz, szurdokhoz, épülethez, turistaházhoz, kulcsosházhoz, szabadstrandhoz, településhez, étteremhez, kocsmához, stb., ami szerinted érdekes és másoknak is az lehet. Ezekből a helyekből lesznek a kihívások, amelyeket bárki teljesíthet.

A szabály az, hogy saját lábon kell eljutni Pilisborosjenőről (azaz gyalogolni, futni lehet csak), az egyetlen kivétel a rév. Révezni, kompozni szabad!
A közösségi élmény érdekében ezúttal is osszuk meg egymással az élményeket, lécci rögzítsetek, úgy fogjuk élvezni az  együt megtett kilométereket!

Regisztráld magad a kihívásra! Most is lehet családként, csapatban, iskolai osztály színeiben is regisztrálni. 

Aztán már rögzíthetők is a körök! (A kör rögzítésről kapsz e-mailt, ill. ha nem azt az e-mail címet, nevet adtad meg, mint regisztrációkor, akkor egy hiba-emailt is fogsz kapni.  Ilyenkor tudod javítani a rögzítést a másik levélben megkapott linken.)

Ha gondolod, Te magad is javasolhatsz új útvonalat

A gyűjtött kihívásokat, kilométereket ezen az oldalon lehet követni.

A Kevély-kör facebook csoportban pedig meg tudják osztani az élményeket.