Adatkezelési tájékoztató

A Kevély Körözés adatvédelmi tájékoztatója

Az adatkezelő adatai:

Név: Mátra115 Alapítvány

Székhely: 2097 Pilisborosjenő, Temető út 12

Adószám: 18646023-1-13

E-mail-cím: medvegyu@gmail.com

Adatkezelés menete

Az Alapítvány az érintettek személyes adatait csak kifejezett és egyértelmű önkéntes hozzájárulásuk alapján használhatják fel a Kevély Körözés szervezése és nyilvántartása, a résztvevők eredményeinek publikálása során. A Mátra115 Alapítvány tevékenységi körébe tartozik a sporttevékenység, valamint a turisztikai rendezvények és túrák szervezése. A tevékenységének jellege, valamint az adatvagyon-védelem jogos érdeke alapvetően behatárolja a szükséges adatok körét.

Az Alapítvány lehetőséget biztosít a Kevély Körözésre való jelentkezéshez online regisztráció keretében, illetve a honlapján közzéteszi a résztvevők teljesítési adatait.

A regisztráció során a résztvevő egyértelmű elektronikusan tett hozzájáruló nyilatkozatot ad az Alapítvány számára. Így engedélyezi és elfogadja, hogy az Alapítvány felhasználja adatait a teljesített körök kategóriánkénti nyilvántartásához.

A regisztráció során azAlapítvány a következő személyes adatokat kéri el a regisztrálótól:
név (vezetéknév, keresztnév), születési év, nem, településnév, e-mail cím, jelszó, iskolás csapat cseve, családi csapat neve, baráti társaság csapet neve. .

Nyilvános eredménylista készül a nevezőkről, mely tartalmazhatjaa a résztvevők alábbi adatait:

név (vezetéknév, keresztnév), születési év, nem, településnév, iskolás csapat cseve, családi csapat neve, baráti társaság csapet neve. .

A nevezők a versenyekre való benevezéssel hozzájárulásukat adják felsorolt adataiknak a nyilvános rajt- és eredménylistákban való közléséhez.

Adatfeldolgozó a Google LLC, címe: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

Az esemény sajtónyilvános. A rögzített kép, videó és hangfelvételeket - mint nyilvános rendezvényen való megjelenést – a szervezők nyilvánosságra hozhatják és felhasználhatják saját nyilvános felületeiken.